η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ…
now: building CCNA Voice lab

NBA 2k ιστορίες

4. Γκρίνια...

...παρ' ολ' αυτά έτσι και το ΑΙ θέλει να σου βάλει καλάθι με drive, ό,τι και να πατήσεις (δεν πα' να 'ναι και LT ή LT+RT ή LT+RB+RT+RS+X+αριστερό ποντίκι) δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσεις με τίποτα. Κλασική πχ. η περίπωση όταν το ΑΙ πάει για μπάσιμο με το διπλό πάτημα του σουτ (αυτό το Euro step ή όπως αλλιώς το λένε στο παιχνίδι) και οι δικοί μου απλώς σπρώχνονται προς τα πίσω από τον επιθετικό ή οπισθοχωρούν. Όταν όμως εγώ κάνω το ίδιο πράγμα, πέφτουν πάνω μου και με θερίζουν. Ή φτάνει πχ. ο Nowitzki ακριβώς κάτω από το καλάθι χωρίς πίεση και χάνει το σουτ με ταμπλό, επειδή στο πρώτο βήμα τον ακούμπησε κάποιος και έχασε λίγο την ισορροπία του. Κι εγώ να ήμουν ρε παιδιά θα το είχα βάλει αυτό, έλεος δηλαδή.

Old man playing basketball

Πάρ' το μέσα, χλατς.

Παίζω τώρα Mavs-Blazers και στην τρίτη περίοδο ήδη έχει πάει η πίεση στο 200. Χώρια τα 10 επιθετικά ριμπάουντ, που είναι περισσότερα από τα συνολικά δικά μου. Για να μην πω και για τις επιστροφές (τις ποιες;;;) των δικών μου (ειδικά όταν σουτάρω από τις γωνίες) και για τα κενά που αφήνουν στους αιφνιδιασμούς του ΑΙ. Δεν λέω, γίνονται αυτά στους αγώνες αλλά γιατί να τα κάνει πάντα το ΑΙ και ποτέ εγώ...

Δηλαδή στην παρακάτω φάση τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τα ball physics στην τρίπλα του Lillard ή το block out (not!) του Kaman ενώ βλέπει ότι ο PG πάει για σουτ και ότι ο Hickson (με το 21) έχει διάδρομο προς το καλάθι... Τι μπορεί να κάνει δηλαδή κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις; Έπρεπε να είχα γράψει και την προηγούμενη φάση, που ο Vince Carter χάνει ελεύθερο layup επειδή -κλασικά- σπρώχτηκε λίγο στο πρώτο βήμα, αλλά φυσικά όταν πάτησα instant replay μου έδειχνε άλλα 'ντ' άλλων.


Σχολιάστε!