η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ…
now: building CCNA Voice lab

NBA 2k ιστορίες

7. Η προετοιμασία καλά κρατεί

Άλλο ένα Mavs-Blazers, με τα σημερινά sliders του feawhatnow, Pro difficulty σε οκτάλεπτα, Game Speed 49 και το Def Assist Strength στο 50.

Mavs vs. Blazers

Στην αρχή το ΑΙ πήρε προβάδισμα 7-8 πόντων αλλά γρήγορα το γύρισα και πρακτικά πηγαίναμε μαζί μέχρι το τέλος της τρίτης. Εκεί απέκτησα μια διαφορά 8-9 πόντων, την οποια όμως έχασα προς το τέλος (σκορ 63-60). Τελικά έβαλα κάποια κρίσιμα καλάθια και καθάρισα τον αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τον Aldridge και τον Matthews (14/27 σουτ συνολικά), οι υπόλοιποι παίκτες του Portland ήταν πολύ άστοχοι. Από τους δικούς μου κλασικά ο Nowitzki τα έσπασε (8/21), αν και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα σουτ ήταν πολύ τραβηγμένα. Ο δε ξυλοκόπος Kaman έμεινε στα 0/8 (με αρκετά χαμένα σουτ ακριβώς από κάτω).

Το βράδυ θα δοκιμάσω να παίξω εναντίον των Lakers και πραγματικά ελπίζω να χάσω. Γιατί αν νικήσω και εκεί, δυστυχώς θα εμμείνω στην άποψή μου πως εναντίον του Pro difficulty πάντα κουτσά-στραβά θα νικήσεις.

Chris Kaman

Και που λέτε βάζω μπροστά το πριγιόνι να κόψω την κλάρα αλλά μαγκώνει η αλυσίδα...

ps: Επίσης έπαιξα επιτέλους εναντίον των περιβόητων Lakers και η αλήθεια είναι ότι έχασα εύκολα (κάπου 60-72 εντός έδρας). Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, οπότε και ο -μέχρι τότε υποτονικός- Kobe τρελάθηκε και έβαλε κάπου 15 πόντους, τους περισσότερους με drive. Δεν περίμενα τέτοια έκρηξη και για λίγα λεπτά είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην άμυνα. Γενικά πάντως δεν πήρε πολλά περιφερειακά σουτ, όπως και ο Nash (που δεν σούταρε ούτε ένα τρίποντο). Οι Gasol και Howard έκαναν ελάχιστες προσπάθειες με πλάτη και κυρίως σκόραραν με alley oops και επιθετικά rebounds.

Πιστεύω πάντως ότι θα μπορούσα να είχα νικήσει αν είχα κλείσει καλύτερα τον Kobe στην αποφράδα περίοδο και αν είχε τραβήξει έστω και ένας άλλος παίκτης εκτός του Nowitzki (28π). Ο Collison πέτυχε 13π. αλλά με 5/14 σουτ ενώ συνολικά τα έσπασα (26/63). Δυστυχώς δεν έχω μάθει ακόμα να εκμεταλλεύομαι τα πουλέν του Dallas (Marion, Carter, Mayo) που είναι πάντα ή του ύψους ή του βάθους. Σε γενικές γραμμές παίζεται ψιλοανθρώπινο μπάσκετ με αυτά τα sliders και σκέφτομαι να αρχίσω association αύριο. Να δούμε μόνο πόσο θα αντέξω...

 


Σχολιάστε!